Klant reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.159.51.118 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Gerrit uit Amersfoort schreef op december 3, 2018:
De deur in onze tuinmuur kon niet meer op slot. Dit is snel en vakkundig opgelost. Aanbevolen!
Albert Wijnja uit Amersfoort schreef op oktober 7, 2018:
Afgelopen weken heeft Remco onze woning opgeknapt. Het werk is zeer vakkundig gedaan, communicatie was uitstekend (vooral belangrijk omdat wij in het buitenland wonen). Remco heeft ook goede aanbevelingen gedaan voor een aantal taken die meerdere opties hadden om te worden gedaan. Al met al uitermate tevreden met de kwaliteit en efficientie van het werk.
Eddy Schavemaker uit Amersfoort schreef op juni 15, 2018:
Wij hebben Remco ingeschakeld voor een kleine verbouwing waarbij onder meer een oude keuken en vloer verwijderd moesten worden. Remco heeft alles voorbeeldig uitgevoerd. Hij was snel, efficiรซnt, zorgvuldig, correct en zeer plezierig om mee te werken. Daarbij beschikt hij over een omvattende expertise. Voor deelklussen die daar toch buiten vielen, schakelde hij specialisten in met wie hij vaker samenwerkt en die hebben dezelfde professionele mentaliteit. Ik kan naar waarheid zeggen dat met Remco verbouwen van een last in een lust verandert.
Anko uit Amersfoort schreef op juni 15, 2018:
Na een kort telefoontje direct een afspraak om (nog diezelfde week) langs te komen om te kijken wat voor werk het betreft. Daarna vrij snel een gaatje in de volle planning gevonden om het werk uit te voeren. Perfect resultaat en erg blij met de hele snelle en nette service! Zeker een aanrader!
Bouwkundig adviesbureau De Keurder - De Begeleider uit Amersfoort schreef op maart 7, 2018:
We hebben onlangs op een prettige manier samengewerkt met Remco. Zeer vakbekwaam, goede communicatie en correct.
Andrรฉ van den Bedem uit Amersfoort schreef op februari 25, 2018:
Remco heeft ons wederom weer fantastisch geholpen. Afspraak is afspraak bij Remco. Het ziet er weer fantastisch uit. Graag doen we binnenkort weer een beroep op je Remco? Ik hoop niet dat iedereen dit leest, anders krijg je het veel te druk.
Lisette Altena uit Amersfoort schreef op februari 17, 2018:
Remco heeft bij ons de gang vernieuwt. Daarbij is het toilet verplaatst, trap gezet, gestuct, getegeld en elektra omgelegd. De vorige bewoners waren wat creatief in klussen, dan kom je wat rare zaken tegen. Alles keurig afgewerkt en ook fijn dat hij zelf goed meedenkt wat mooi en praktisch is. Ook is het een fijne persoonlijkheid om in je huis te hebben, niet geheel onbelangrijk met zoโ€™n grote klus!
Maarten S uit Amersfoort schreef op januari 24, 2018:
Remco heeft bij ons vanmorgen een (spoed)klus uitgevoerd. Na een WhatsApp bericht te hebben gestuurd werd ik teruggebeld dat hij er zo spoedig mogelijk aan zou komen. Zo gezegd zo gedaan. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd maar nog belangrijker is de goede communicatie en flexibiliteit.
Sander uit Amersfoort schreef op oktober 14, 2017:
Remco heeft bij ons een nieuw velux dakraam geplaatst. Vooraf een duidelijke offerte ontvangen en alles is netjes afgewerkt. En niet onbelangrijk, ook weer netjes opgeruimd. Wij zijn 100% tevreden. !! ๐Ÿ‘Œ
Bauwina de Vries uit Amersfoort schreef op april 19, 2017:
Remco heeft bij ons een paar klusjes gedaan. Dit is zeer goed bevallen. We werden op tijd geinformeerd over wanneer hij kwam en toen het iets later werd opnieuw tijdig en duidelijk geinformeerd. Het werk zelf heeft hij zeer precies en netjes gedaan en na afloop was alles perfect opgeruimd. Al met al zeer tevreden.
Guy Jeurissen uit Hoogland schreef op maart 6, 2017:
Remco heeft super werk bij ons gerealiseerd. Twee wanden gezet en deuren mooi afgehangen. Ook in het voortraject heeft hij goed meegedacht en is hij heel open in zijn offerte. Tijdens de klus ook extra zaken gesignaleerd die we direct hebben aangepakt. Hij werkt erg secuur en netjes en niet onbelangrijk...hij ruimt alles goed op! We zijn al weer klusjes aan het verzamelen... Jeurissen - Hoogland
Iris Homeijer uit Amersfoort schreef op januari 16, 2017:
Onze slaapkamer en overloop waren toe aan het nodige onderhoud wat betreft afbladderend behang, opbollend laminaat, scheuren in muren. Om de hele klus te klaren en te coรถrdineren hebben we Remco Visser ingeschakeld, hij zocht alle vakmensen bij elkaar en zorgde dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansloten. Na 2 weken hadden wij zonder zorgen weer een strakke slaapkamer en overloop! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!
Bianca Dijksma uit Amersfoort schreef op december 4, 2016:
Erg nette offerte, snelle reactie, strakke planning, goed werk afgeleverd zoals wij dit bedacht hebben. Hartelijk Dank!
Mandeligheid het Meesterwerk G2 uit Amersfoort schreef op november 27, 2016:
Werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd. Heldere communicatie.
Lars van Iperen uit Almere schreef op september 22, 2016:
Fantastische service. Klusbedrijf Visser heeft mijn badkamer verbouwd en het ziet er strak uit. Problemen die we gaandeweg tegen kwamen zijn professioneel en met goed overleg opgelost. Ik raad Klusbedrijf Visser bij iedereen aan!

ย 

schrijf hier uw referentie

ย 

ย 

google reviews

ย 

ย 

facebook recensies